foodinnotech



Dit EFRO project wil innovatieve technologieën en hun toepassingen demonstreren en bedrijven begeleiden naar implementatie. De focus ligt op energie-efficiënte en rendabele productie en eindproducten van hoge kwaliteit (nutritioneel, smaak, textuur). Speciale aandacht gaat naar voeding aangepast aan individuele behoeften of doelgroepen. Dit vereist technologische innovaties.

Om dit mogelijk te maken realiseren ILVO en Flanders’ FOOD een nieuwe hal in de Food Pilot en installeren er enkele nieuwe emulgeertoestellen.

Verwante projecten

ROLLING SOLAR

  • INTERREG Euregio Maas-Rijn
  • hernieuwbare energie productie, innovatie, koolstof arme economie
Lees meer

INNO-QUARTER

  • INTERREG Noordzeeregio
  • innovatie, kmo ondersteuning, starters
Lees meer

I2I

  • INTERREG Noordzeeregio
  • innovatie, dienstverlening
Lees meer

ValgOrize

  • INTERREG 2 Zeeën
  • agro-food, algen, biomassa, blauwe groei
Lees meer

Financiële info

Projectleider

EIGEN VERMOGEN VH INSTITUUT VOOR LANDBOUW- EN VISSERIJONDERZOEK - ILVO-T&V 370

Partners

Flanders'FOOD

Periode

01-04-2017 tot 31-03-2020

Thema

agro-food, industrie 4.0, innovatie

Prioriteit

Stimuleren van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie

Website

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen