foodinnotech

Dit EFRO project wil innovatieve technologieën en hun toepassingen demonstreren en bedrijven begeleiden naar implementatie. De focus ligt op energie-efficiënte en rendabele productie en eindproducten van hoge kwaliteit (nutritioneel, smaak, textuur). Speciale aandacht gaat naar voeding aangepast aan individuele behoeften of doelgroepen. Dit vereist technologische innovaties.

Om dit mogelijk te maken realiseren ILVO en Flanders’ FOOD een nieuwe hal in de Food Pilot en installeren er enkele nieuwe emulgeertoestellen.

Verwante projecten

Logo Efro Eu

NuHCaS - Nutrition Health Care Systems

  • EFRO-Vlaanderen
  • biogebaseerde economie, innovatie, koolstofarme economie
Meer lezen
CircTex

CircTex

  • INTERREG Noordwest-Europa
  • circulaire economie, innovatie, materialen
Meer lezen
DGE-ROLLOUT

DGE-ROLLOUT

  • INTERREG Noordwest-Europa
  • hernieuwbare energie productie, innovatie, koolstofarme economie
Meer lezen
SURFLOGH

SURFLOGH

  • INTERREG Noordzee
  • innovatie, stedelijke ontwikkeling, transport & logistiek
Meer lezen

Financiële info

Totale projectkost: € 763.694

Projectleider

EIGEN VERMOGEN VH INSTITUUT VOOR LANDBOUW- EN VISSERIJONDERZOEK - ILVO-T&V 370

Partners

Flanders'FOOD

Periode

01-04-2017 tot 31-03-2021

Thema

agro-food, industrie 4.0, innovatie

Prioriteit

Stimuleren van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie

Website

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Contact

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren. Gelieve aan de duiden welke cookies we mogen registreren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen