foodinnotech

Dit EFRO project wil innovatieve technologieën en hun toepassingen demonstreren en bedrijven begeleiden naar implementatie. De focus ligt op energie-efficiënte en rendabele productie en eindproducten van hoge kwaliteit (nutritioneel, smaak, textuur). Speciale aandacht gaat naar voeding aangepast aan individuele behoeften of doelgroepen. Dit vereist technologische innovaties.

Om dit mogelijk te maken realiseren ILVO en Flanders’ FOOD een nieuwe hal in de Food Pilot en installeren er enkele nieuwe emulgeertoestellen.

Verwante projecten

Integratie van 3D metaalprinten

Integratie van 3D metaalprinten

  • EFRO-Vlaanderen
  • innovatie, maakindustrie, materialen
Meer lezen
HospiSmart

HospiSmart

  • EFRO-Vlaanderen
  • clusters, innovatie, life sciences, zorg en gezondheid, zorginnovatie
Meer lezen
TRANSAÉ

TRANSAÉ

  • INTERREG Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen
  • bodem, innovatie
Meer lezen
Meer Natuur voor Pittig Fruit

Meer Natuur voor Pittig Fruit

  • INTERREG Vlaanderen-Nederland
  • agro-food, biodiversiteit, ecosysteem beheer
Meer lezen

Financiële info

Projectleider

EIGEN VERMOGEN VH INSTITUUT VOOR LANDBOUW- EN VISSERIJONDERZOEK - ILVO-T&V 370

Partners

Flanders'FOOD

Periode

01-04-2017 tot 31-03-2020

Thema

agro-food, industrie 4.0, innovatie

Prioriteit

Stimuleren van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie

Website

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Contact

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren. Gelieve aan de duiden welke cookies we mogen registreren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen