foodinnotech

Dit EFRO project wil innovatieve technologieën en hun toepassingen demonstreren en bedrijven begeleiden naar implementatie. De focus ligt op energie-efficiënte en rendabele productie en eindproducten van hoge kwaliteit (nutritioneel, smaak, textuur). Speciale aandacht gaat naar voeding aangepast aan individuele behoeften of doelgroepen. Dit vereist technologische innovaties.

Om dit mogelijk te maken realiseren ILVO en Flanders’ FOOD een nieuwe hal in de Food Pilot en installeren er enkele nieuwe emulgeertoestellen.

Verwante projecten

Logo Efro Eu

OCIM = "Orsi centrum voor innovatieve medtech"

  • EFRO-Vlaanderen
  • gepersonaliseerde gezondheidszorg, innovatie, life sciences, zorg en gezondheid, zorginnovatie
Meer lezen
TERTS: Transitie in Energie via een Regierol t.o.v de Tertiaire Sector

TERTS: Transitie in Energie via een Regierol t.o.v de Tertiaire Sector

  • INTERREG Vlaanderen-Nederland
  • energie, innovatie, koolstofarme economie, lokale overheden
Meer lezen
Logo Efro Eu

Beeldgestuurde robotchirurgie

  • EFRO-Vlaanderen
  • energie, industrie 4.0, innovatie
Meer lezen
Logo Efro Eu

R&D Field Lab ETpathfinder

  • INTERREG Vlaanderen-Nederland
  • innovatie
Meer lezen

Financiële info

Totale projectkost: € 763.694

Partners

Flanders'FOOD, ILVO - Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek

Periode

01-04-2017 tot 31-03-2021

Thema

agro-food, industrie 4.0, innovatie

Prioriteit

Stimuleren van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie

Website

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Contact

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren. Gelieve aan de duiden welke cookies we mogen registreren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen